De wondere wereld van de Raamdecoratie – Oknova


Weet je nog dat ik het een tijdje geleden had over de TO-DO-lijstjes in huis die langdurig blijven liggen en altijd maar opzij geschoven worden? Wel… Één van de topprioriteiten was toch wel zorgen voor gordijnen aan onze schuifraam. Easy trip dacht ik, maar hoe eraan te beginnen…

We hebben onze zoektocht online gestart, net zoals alles de laatste tijd… Maar vaak botsten we op enkele problemen… “Gaat dat mooi zijn hier”, ” Welke lengte moeten we pakken”, “Hoe zou dat stof’ke aanvoelen” enzovoort. Het voelde aan als een opgave…

Wonder boven wonder kwam hier plots een nieuwe zaak in de geburen, genaamd Oknova raamdecoratie! It was a sign! :p

Geloof me vrij, vanaf de moment dat je een afspraak hebt gemaakt, gaat het allemaal supervlot, dankzij hun professionele en warme aanpak.
Benieuwd naar hoe het juist in z’n werk ging?

Eerst maak je natuurlijk een afspraak om eens langs te gaan in de winkel en alle mogelijke stalen te bekijken en vooral te voelen. We werden hier echt super goed begeleid!

Nadien komt Magdalena met de gekozen stalen naar je thuis, LOVE IT!
Zo wordt het snel duidelijk welke stalen/kleuren er in je huis passen en welke totaal niet. The best thing we’ve ever done, want ons origineel plan van Antracietkleurige gordijnen was alles behalve mooi. Op dat moment worden ook alle maten opgenomen van de locatie waar je de gordijnen wil.

Enkele weken later krijg je plots telefoon dat de gordijnen aangekomen zijn en om in te plannen wanneer de plaatsing voor je past.

Het heerlijke is dat de service zo TOP is dat Magdalen en Jeroen supersnel tijd voor je willen maken, want wie wil er nu niet snel het resultaat zien hangen?!
Daarbovenop krijg je nog de juiste informatie mee en wordt alles proper afgewerkt en de gordijnen nog gestoomd, indien nodig.

Ik zou het dus aan iedereen aanraden om hier eens een kijkje te gaan nemen en met hen in zee te gaan. Laat je verrassen en verleiden door al het prachtige dat je bij hen kan ontdekken. ❤
Check en volg ze zeker even op hun Instagram!

Hier nog enkele beelden van het eindresultaat bij ons ^^

Liefs,
Thomas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s