“I make shoe contact before eye contact”


Sneakers gaan al super lang mee, maar hebben de laatste jaren toch meer en meer hun opmars gemaakt. Ze zijn niet alleen makkelijker te combineren, maar het aanbod in stijlen is alleen maar blijven groeien. Ze zeiden “Enough” tegen alleen maar de street-style en “Hello world”.

Zo kon ook ik niet langer achterblijven, kwam ik tot het besef. 
Na de jassenfase, de truienfase, de horlogefase… had ik blijkbaar de sneakerfase in m’n leven aan mij voorbij laten gaan… How?!

Na wat researchen en wat chitchatten met one of the neighbours ben ik hoe langer hoe meer verslaafd aan het worden en winkelmandjes aan het vullen met de meest prachtige exemplaren, in de hoop melding te krijgen dat ze morgen allemaal aan -70% korting en ik een complete sneakerwall in de dressing kan installeren.

Maar goed… In afwachting daarvan wilde ik toch al enkele van deze beauty’s delen, wie weet geraak ook jij hierdoor van slag. 😉 

adidas1

De Adidas Yeezy Boost 700 “Teal Blue”.

nike spaceDe Nike Space Hippie collection.
Gemaakt van gerecycleerde materialen.

balenciagaDe Balenciaga Speed Sneaker

yeezyDe Adidas Yeezy Boost 350 V2 Linen

pumaDe Puma RS-X 3 Puzzle

 

I am very glad to announce dat ik de laatste Puma’s ondertussen al heb aangeschaft en volledig in love mee ben. Hier postte ik een dikke week geleden en ook gisteren nog een nieuwe foto mee op m’n instagram, all shiny and new.
(Nog niet gespot? klik dan snel even hier. )

Laat me zeker weten welke sneakers jij me nog zou aanraden
of welke jouw all-time-faves zijn.
logo2

3 thoughts on ““I make shoe contact before eye contact”

  1. Hi!
   Het is voornamelijk een leuke quote die ik gevonden had hoor ;).
   Het belangrijkste is en blijft dat de mens primeert, maar schoenen vind ik persoonlijk ook echt belangrijk ☺️

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s