Online shopping love-it / hate-it


Shoppen was nog nooit zo eenvoudig. 

In dit moderne e-commerce-tijdperk schuimen we meer en meer de digitale high street af op zoek naar een nieuwe outfit. Gedaan met die heuse shopping spree’s die het uiterste van je lichaam kunnen vergen. Niets dan voordelen dus!

Toch kan het enthousiasme wanneer je pakket geleverd wordt, snel omslaan naar een gevoel van moedeloosheid. De geleverde items zitten niet helemaal goed, gelijken niet op wat je online zag… Hier begint het avontuur. “Hoe stuur ik die dingen terug?, Is het wel de moeite om deze te retourneren? Wanneer ontvang ik een terugbetaling?”.

Zou het niet handig moest er een combo tussen beide werelden bestaan om zulke miskopen te vermijden?

SKM 2.0

SKM is een gevestigde waarde langs de A12 in Aartselaar. Echter associeerde ik deze retailer met ‘de Va heeft een nieuw kostuum nodig of de Moe een nieuwe deux pièce’.
Tot nu… Zo ging ik enkele dagen geleden, met een uitnodiging van SKM op zak , richting ‘the launch’ van de Try Out-Fit.

Het werd me snel duidelijk dat SKM2.0 al enige tijd geleden de sprong maakte naar het digitale tijdperk. Zo kreeg ik voor het event de instructies om online via een gemakkelijke tool verschillende merken en stijlen te selecteren en de juiste maten in te voeren, That’s it! Vanaf hier gaat het team van SKM voor mij persoonlijk aan de slag.Handy much!

Fitting time.

Eenmaal aangekomen in de winkel werd ik hartelijk ontvangen en begeleid naar de Try Out-Fit Corner. Op deze plek hangen de verschillende outfits klaar, specifiek samengesteld op basis van je persona / voorkeuren / wensen. By the way…De styling is van kop tot teen, zo werd er bij elke outfit een paar schoenen voorzien.

Daarbovenop gaf shop assistent Matthias nog extra advies uit zijn ‘style bible’ en indien nodig schuimde hij de winkel nog eens af tot de outfits perfect waren. Van sportief tot dressy, van Scotch&soda tot Van Gils, kortom voor ieder wat wils.

Benieuwd naar mijn #skmlievelingskleren-outfit? This is it:

skm-outfit_0453

skm-outfit_0484

Laat je ook eens verrassen en probeer deze tool uit op www.tryoutfit.be.
Hope you enjoy!

mp1


Blazer – Hemd – Trui: Van Gils
Schoenen: Floris Van Bommel

4 thoughts on “Online shopping love-it / hate-it

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s