Straffen jab!


We kennen hem allemaal, Vlaanderens meest sympathieke kok die niet vies is van ‘goei boter’ en ons toont hoe je ‘dagelijkse kost’ heerlijk klaarmaakt zonder al te veel poespas en met aandacht voor kwaliteit.

Aumonière, aspic, persillade, barderen… is het vakjargon dat hij liever niet gebruikt. Het zal hem een würst wezen. De eenvoud van Jeroen Meus zijn bereidingen zijn net zijn genialiteit.

Empire-style.

Het moet gezegd zijnde, Jeroen’s logo doet me denken aan de Amerikaanse serie ‘Empire’. Zijn potten met ballen & swingende pannen zijn visueel aantrekkelijk gestyled en geven een ‘Cookie’ factor aan het dagelijkse kookgebeuren.

Het is namelijk een trend dat we willen investeren in degelijk en kwalitatief materiaal. De samenwerking van Jeroen Meus met “The Cookware Company” is dan ook een perfect huwelijk. Een symbiose tussen hoogwaardige materialen en Vlaamse perfectiedrang. Beschikbaar voor een moelleux prijsje, met als doel elke keuken te veroveren.

“Drip drop, drip drippity drop” No worries, de potten en pannen zijn voorzien van een uitmuntende keramische anti-kleeflaag en zijn geschikt voor elk type vuur.

Zijn collectie is vanaf nu beschikbaar en exclusief te verkrijgen bij blokker. Ook online.

IMG_9408-0

 

 

One thought on “Straffen jab!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s