Become a citizen of paradise. (NL)


To read this article in English, press here.

Kijk jij er ook naar uit om zo snel mogelijk “the paradise-feeling” te hebben, te genieten van een cocktail of twee, te dansen op goede muziek en lekker te eten aan het water?
Than I would love to tell you about “The Paradise City Festival”, a place where a party helps taking care of our future.

My Paradise City experience

Onderweg in een veel te warme wagen, op het puntje van m’n stoel om niet te hard te zweten, reed ik naar de press release van het Paradise City Festival te Perk, Steenokkerzeel. 
Na een klein uurtje rijden, parkeerde ik m’n wagen op de magnifieke oprijlaan en werd ik betoverd door de rustgevende omgeving en het prachtige kasteel Ribeaucourt. “Wait…Have I died and gone to Paradise?”.

Nadat ik kort even heb kunnen wegdromen, begeleidde Ann me richting de Orangerie, waar ik wat kon “chitchatten” met de andere gasten en later plaats kon nemen aan tafel waar Organisatoren Dimitri en Gilles het woord namen. Ze vertelden ons dat ze met hun eerste editie in 2015 de CO2 neutral festival label ontvingen, dit te danken aan de verkleining van de impact op het milieu.

Toch willen zij voor de nieuwe editie op 25&26Juni 2016 nog groener gaan. Normaal gezien geef ik het op wanneer het gaat over “going greener”, maar deze keer was er iets Funky&Trendy aan de hand, zoals “Future proof food”, culinary foodporn with a twist of sustainability.
Ook de “V.I.P. of the future” is nieuw; Het zal mogelijk zijn om je eten en drinken vanop een afstand te kunnen bestellen en te laten leveren wherever you are, thanks to Tsjing, een app op je smartphone. ‘Stop waiting in line and party along’.

So are you interested to attend a paradise like this or do you want to enjoy some tasty and healthy dishes served by Chef Sofie Dumont?
Than you should have a look at www.Paradisecity.be.

Hope you enjoy!
IMG_9408-0

One thought on “Become a citizen of paradise. (NL)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s