– Rise of the millennial men –


Durven zijn wie we echt zijn, onszelf verwennen en de mogelijkheid hebben om dit te kunnen tonen aan de buitenwereld. Dat is wat wij mannen toch zo graag willen. Right?

 That’s what they call ‘Being a millennial men’.
De zorg voor je uiterlijk, het verwennen, de luxe-goederen…we nemen het er steeds vaker bij. Voor de ene man vanzelfsprekend, de andere mist wat durf en moet wat researchen om de nodige tips&tricks te verzamelen. Dit neemt vaak veel tijd en energie in beslag.

Toch kan ik je vertellen dat er een plek is waar al deze factoren gebundeld worden en er plaats gemaakt wordt om je ervaringen te delen, nieuwe ‘must-do’s te leren kennen en gelijkgestemden te ontmoeten.

Men’s Night Out

Op donderdag 12 mei vond de eerste editie van het exclusieve network-event ‘Men’s Night Out’ plaats. De locatie nog exclusiever dan de naam doet vermoeden, nl de Chiba Atmosphere Club in Antwerpen. Deze plek staat bekend om ‘s werelds beste sigaren, voorgesteld in een kader van design & conceptueel vernuft.

Deze omgeving met hoge ‘wow-factor” zorgt ervoor dat je op een relaxte manier kan kennismaken, netwerken en informatie verschaffen.
Van sigaren tot whiskey, styling tot skincare, kortom het complete doe-het-zelf-pakket met ‘do’s & dont’s voor de hedendaagse gentleman.

Dit alles mogelijk gemaakt door de ‘millennium-women with a vision’, Katleen Vrombaut, zaakvoerster van CosMENtis en Christel Van Roey, zaakvoerster van ColorYourLife. Zij hebben de vinger aan de pols qua trends, waardoor dit exclusieve men-only event niet kon uitblijven in België.

So are you a gentleman or are you planning to become one?
Noteer dan alvast 13 oktober 2016 in je agenda voor een nieuwe en exclusieve samenkomst.

See you there!

IMG_9408-0

Pictures taken by Davy De Coninck

 

 

2 thoughts on “– Rise of the millennial men –

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s