Discover Iceland


Hagelwitte gletsjers, borrelende modderbaden, actieve vulkanen, waanzinnige watervallen, spuitende geisers… Zo betoverend, zo mooi en vooral zo onbevattelijk dat je jezelf in ‘No-time’ even moet knijpen om dit te geloven.

Nergens in Europa  zijn de natuurkrachten zo intens, onaangetast en wonderschoon als in Ijsland. En wij zijn ‘the lucky ones’ die de kans krijgen om dit, na de krokusvakantie, van onze ‘bucket-list’ te schrappen.

Omdat ik het leuk vind om ervaringen, places-to-visit, must-do’s etc. met elkaar te delen, wil ik jullie hulp inschakelen.

Can you please help me?
Thanks!

IMG_9408-0


White glaciers, bubbling mud pools, active volcanoes, amazing waterfalls, spouting geysers … So enchanting, so beautiful and especially so ‘unreal’ that you find yourself squeezing in’ No time ‘ to believe this.

There’s no place in Europe where the forces of nature are so intense, untouched and beautiful as in Iceland. And believe it or not, but we are ‘the lucky ones’ who get the chance to discover all of this.

Because I like to share experiences, places to visit, must-do’s etc. with each other, i’m begging you to help. 

Can you please help me?
Thank you!

IMG_9408-0

One thought on “Discover Iceland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s