The Antwerp Press days | My first time


 

Tweemaal per jaar halen de Pr-companies alles uit de kast om een sneak-a-peek  te geven van wat we mogen verwachten in de komende seizoenen. Accessories, fashion, food, technology… ze zijn er allemaal.

Afgelopen woensdag bezocht ik, samen met m’n side-kick-chick Leen, voor de allereerste keer de Antwerp Press days. Desondanks de strakke planning zal ik deze dag niet snel vergeten. Speciaal voor jullie een kort verslag van m’n all-time-favourites:

Twice a year the PR-companies do everything they can to show a sneak-a-peek of what we can expect in the upcoming seasons. Accessories, fashion, food, technology … you’ll find them all.

Last Wednesday I visited, along with my side-kick-chick Leen, for the very first time the Antwerp Press days. Nevertheless the tight schedule I won’t  forget this day, it was amazing. Especially for you a short report of my all-time-favourites:

” SS16.. I’m ready for you! “

oona

Bij onze eerste stop werden we onmiddellijk van onze sokken geblazen. Niet alleen was het concept ‘the dollhouse“, maar ook het onthaal, de drankjes, het buffet en last but definitely not least de showroom tot in de puntjes afgewerkt. Ogen te weinig in de verschillende rooms.

Oona heeft enorm veel klanten in de portefeuille, de ene kwam al meer verrassend uit de hoek dan de andere. 
Enkele van mijn favoriete merken die ik hier tegen kwam: café costume, Essentiel, Ikea, Hendrick’s GinPiper HeidsieckKomono… Heaven!
“Ladies, ik zou de SS16-collectie van Scapa maar in de gaten houden! “

At our first stop, we were immediately blown away. Not only “the dollhouse-concept“, but also the welcome, the drinks, the buffet and last but definitely not least the show room finished to perfection. 

Oona has a lot of customers in their portfolio, one more surprising than another.
Some of my favorite brands I came across here: café costumeEssentielIkeaHendrick’s GinPiper HeidsieckKomono… Heaven!
“Ladies, I would keep an eye on the SS16-collection of Scapa!”

 

marnix

Na enkele minuten wandelen arriveerden we bij onze tweede halte van de dag, Marnix&Ally. De showroom was niet zo groot, maar toch moest deze niet onderdoen. Door de warme ontvangst en de ‘Scandinavian touch’  die duidelijk aanwezig was, voelde ik me onmiddellijk thuis. 

Marnix&Ally liet me kennis maken met hun klanten, de ene al bekender voor mij dan de andere. De volgende merken hebben absoluut mijn hart kunnen bekoren: XLBoomFurnlabBodum, FloomVelorettiPhytYou should check them out!

After a short walk we arrived at our second stop of the day, Marnix & Ally. The showroom wasn’t that big, but i was wowed by it. The warm welcome and the ‘ Scandinavian touch ‘ which was clearly present, immediately made me feel at home.

Marnix & Ally showed me their brands, i didn’t know them all… which is good!  The following brands absolutely delighted my heart: XLBoomFurnlabBodumFloomVelorettiPhyt… You should check them out!

 

maison

Off to MaisonPR. Toen de deur openging op deze prachtige locatie, vielen we van de ene verbazing in de andere. Niet alleen ben ik fan van de coole, ‘industrial look‘ van de showroom, maar ook van de manier waarop je ontvangen wordt. Na een gezellige kennismaking en een glaasje… of twee vlogen we erin.

In de portefeuille van MaisonPR kwam ik volgende merken tegen: Skully GinDeux Belges, Diesel, AddmyBerry, Flossy and many more. Huge fan!
Tevens is dit mijn eerste showroom die een uitgebreidere collectie heeft voor de man, i needed that!

Off to MaisonPR. When the door opened on this beautiful location, we fell from one surprise into another. Not only am I a huge fan of the cool, ‘industrial look’ of the showroom, but also of the way they welcome you. After some talking and a drink or two we started our tour.

MaisonPR showed me some amazing brands: Skully GinDeux BelgesDieselAddmyBerryFlossyCR7 and many more. Huge fan!
This is the first showroom that showed more stuff for men, i needed that!

 

pravda

Onze dag werd afgerond bij Pravda. Dankzij hun warme en vriendschappelijke ontvangst konden we onze helse fietstocht alvast vergeten. Voorzien van een heerlijke cocktail stonden we klaar om er weer helemaal in te vliegen.

Tijdens de rondleiding in de showroom maakte ik kennis met enkele nieuwe, maar zag ik ook enkele bekende merken. Hier alvast een opsomming van mijn all-time-favouritesBacardiHappy SocksVery Important PixelsAigleHerschelAuping and many others to discover!

Ik moet wel toegeven dat hun showroom zeer ‘breathtaking’ is. Wauw!

We ended our day  at Pravda. Thanks to their warm and friendly welcome we could forget our hellish bike ride. With a delicious cocktail in our hand, we were ready to get back to business.

During the tour of the showroom I made acquaintance with a lot of brands. Here is a list of my all-time-favourites: BacardiHappy SocksVery Important PixelsAigleHerschelAuping and many others to discover!

I have to admit that their showroom is really ‘breathtaking‘. Wow!


I want to thank all the PR-companies for the lovely atmosphere and the warm welcome! Hope to see y’all soon again!

IMG_9408-0

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s