The Zalando Blogger Awards 2015


 A unique sense of stylemust-haves and what-keeps-you-inspired-posts… a.k.a. Fashionblogs.

Afgelopen dinsdag was de spanning te snijden in Hôtel De La Poste te Brussel. Niet alleen omdat ik met de geweldige dames van Realisticsht op stap was, maar voornamelijk door de who?, what?, where? how? and when?
Let me take you back to an amazing evening full of inspiring people;
Last Tuesday there was a lot of excitement at the Hôtel De La Poste in Brussels. Not only because I was with the great ladies of Realisticsht, but mainly by who?, what?, where? How? and when?
Let me take you back to an amazing evening full of inspiring people;

zalando1

Kort na onze aankomst verscheen ‘how cute can you be’- Tatyana Beloy, als presentatrice van de avond op het podium. “Neem maar allemaal plaats and Let’s talk fashion!” Hier namen Tiany KiriloffJolanda Smit en Paulien Riemis ons mee in hun verhaal. Eén van de belangrijke tips die ik onthouden heb, is: “It’s not the fashionworld who brings you somewhere, it’s you!” Blijf dus ten allen tijde jezelf.
Shortly after our arrival ‘how cute can you be’Tatyana Beloy appeared, as host of the evening on the stage. “Take place and Let’s talk fashion!” Tiany Kiriloff, Jolanda Smit and Paulien Riemis told us a lot of do’s and don’t and took us on their journey. One of the important tips I remember is: “it’s not the fashionworld who brings you somewhere, it’s you!” So stay true to yourself all the times.

zalando2zalando5

Na deze motiverende woorden verscheen er een hemels buffet, verzorgd door Silverspoon. Ook kreeg je de kans om een paar Stan Smith-sneakers te bemachtigen en te personaliseren. Door het ellebogenwerk van de aanwezige fashionista’s kwamen we niet aan zet en was alle buit al weg. Toch konden we nog grijpen naar deze personalized bag.
After these spectacular and encouraging words an awesome buffet appeared, by Silverspoon.  You also got the chance to get a pair of Stan Smith-sneakers and personalize them. This made the fashionistas go nuts and cleaned house in no-time. The only goodie i could grab was this gorgeous personalized bag. 

zalando3

Can y’all please come to the stage… closer…closer…. Niet alleen Tatyana, maar ook Tiany, Lisa, Jolanda en Michael verschenen op het podium. I think it’s time… Now let me introduce you to the winners of the evening:
Can y’all please come to the stage… closer…closer…. Not only Tatyana, but Tiany, Lisa, Jolanda and Michael appeared on the stage. I think it’s time… Now let me introduce you to the winners of the evening:

People’s Choice Award – Timeless Elegance

Best newcomer – Milkywaysblueyes

zalando4

Best female blog – Myfashionblog

Best male blog – Jonthegold

zalando6

Jullie zijn verdiende winnaars… Congratulations!
You guys deserved it…Congratulations!

What do you think?
I Hope You enjoy!

IMG_9408-0

One thought on “The Zalando Blogger Awards 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s