Fabiola | The Royal visit


Ik hou ervan om nu en dan eens op verplaatsing te gaan ontbijten, lunchen of brunchen. Je zit zelf niet met de afwas, je moet geen boodschappen doen en je kan je focussen op wat voor jou belangrijk is. Net daarom is het fijn om nieuwe ‘places-to-visit’ met elkaar te delen. Ik neem je mee naar een plek waar het ‘bij grootmoeder thuis-gevoel’ duidelijk aanwezig is.
It’s always nice to have breakfast, lunch or brunch on a different location. You don’t have to do the dishes, go to the supermarket and you can focus on what’s really important for you. That’s why it’s always nice to find some new ‘places-to-visit’ and to share it with the rest of the world. Let me take you to a place where the ‘at grandmothers’ house-feeling’ rules.

” Welcome to Fabiola”

In het hartje van Antwerpen, dichtbij de modebuurt, de Nationalestraat en de moderne jeugdherberg, kan je kennis maken met Fabiola. Een klein eethuisje met grootmoeders interieur waar de croque centraal staat. 
Voor alle croque-fans onder jullie is dit ‘The-place-to-be’ tijdens/na het shoppen of welke andere reden die je ook maar kan bedenken. You won’t regret it!
In the heart of Antwerp, near the fashion district, the Nationalestraat and the modern youth hostel, you can get acquainted with Fabiola. A small eatery with grandmothers interior where it’s all about ‘the croque’.
For everyone who loves croquet, this is ‘The-place-to-be’ during/after shopping or any other reason you can think of. You won’t regret it!

Ben je een besluiteloos iemand en is het moeilijk om een beslissing te maken… geen probleem! Speciaal voor jou stellen ze enkele heerlijke combinaties voor, zoals de klassiekers (croque-monsier, madame…), de krok Fabiola (ham, oude kaas, appeltjes en mosterd), een Italiaanse krok (mozzarella, tomaat, pesto en gegrilde groentjes) etc. De enige keuze die je nog zal moeten maken is tussen wit of bruin brood. 
Moet je glutenvrij eten, dan mag je je eigen brood meebrengen.
Is it difficult for you to make a decision… no problem! Especially for you they have a menu with some delicious combinations, such as the classics (croque-monsier, madame…), the krok Fabiola (ham, old cheese, apples and mustard), an Italian krok (mozzarella, tomato, pesto and grilled vegetables) etc.. The only choice you’ll have to make is between white or brown bread. Should you eat gluten free, then you may bring your own bread.

Of wil je gewoon lekker je ding doen, dan krijg je de keuze om je eigen krok samen te stellen. Van vlees, kaas, groenten tot… het kan allemaal! Ze hebben trouwens ook nog soep, slaatjes en taart, maar deze heb ik nog niet kunnen proeven.
Or do you want to choose everything by yourself, it’s allowed! You can choose different sorts of meat, cheese, vegetables etc. .. everything is possible! They also have soup, salads and pie, but i haven’t tried them yet.

Ben jij hier al eens geweest? Have you been here already?
Wil je Fabiola zeker eens bezoeken? Do you want to visit Fabiola?

Hope you enjoy!

IMG_9408-0


Krokbar Fabiola
Sint-Antoniusstraat 4
2000 Antwerpen


fa1 fa2 fa3

One thought on “Fabiola | The Royal visit

  1. Het ziet er heel gezellig uit, ik hou wel van zo’n nostalgisch gevoel! En ik ben gek op tosti’s (zoals ze de croque hier noemen in Nederland). Mocht ik weer eens gaan shoppen in Antwerpen, dan onthoud ik deze zeker.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s