A store to die for | Antwerp


Follow my blog with Bloglovin

hay

Design mooi en tegelijkertijd duurzaam maken, zonder dat je je andere leuke dingen des levens moet ontzeggen. Dat is de basis waarmee het Deense trendsettermerk HAY in 2002 hun eerste meubelcollectie voorstelde.
Making design beautiful and sustainable at the same time, and still keep enjoying the fun things in life. That’s how the Danish trendsetter brand HAY presented their first furniture collection in 2002.

Each and Everyone of us heeft zo zijn eigen noden en eisen op vlak van interieur. Hier wordt er op een slimme manier ingespeeld qua ontwerp en materialen. Functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid zijn ook daarbij hun grote troef.
Each and Everyone of us has his own needs and requirements in the field of Interior Design. Because that’s so important and difficult at the same time, the designers found a very smart way to respond to the terms of design and materials. Functionality, aesthetics and sustainability are their biggest asset.

Een bezoekje aan de winkel voelt voor mij keer op keer als thuis komen, daar ik jaren geleden op slag verliefd werd in één van hun winkels in Denemarken. Wat je ook nodig hebt voor je keuken, woonkamer, badkamer… Bij hen kan je altijd terecht!
Visiting this store makes me feel like coming home, because I fell in love with it a couple of years ago in Denmark. Important to know: Everything you need for your kitchen, living room, bathroom… You can find it over there!

Om mijn voorkeur en liefde voor dit merk duidelijk te maken, wil ik ook jullie verleiden met enkel beelden. Geniet!
To show you my love for this brand I’ll be showing you some images. Enjoy!

Heb jij al kennis gemaakt met deze geweldige brand?
Heb je er ooit al wat gekocht?

Have you visited this store already?
Or did you buy something over there?

Hope you enjoy!
IMG_8468hay6  hay4 hay3 hay2 Hay1hay5

2 thoughts on “A store to die for | Antwerp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s