BALMAIN ft. H&M


Het is bijna zover, de launch (5 November) van de H&M ft. BALMAIN-collectie. De samenwerking waar iedereen over praat, kan je bijna niet ontgaan zijn. Ook ik hield de Social Media nauwlettend in de gaten om de sneak-a-peeks te bewonderen en jullie hiervan op de hoogte te brengen;

Zo vond op 20 Oktober het grote catwalkdebuut plaats op New Yorks’ Wall Street. Speciaal voor dit event werd de locatie, een voormalige bank, omgetoverd in een metrostation, laatste halte ‘Balmaination‘. Jourdan Dunn, Kendall Jenner en Gigi Hadid, de gezichten van deze campagne, zorgden voor een spectaculaire kick-off. Om er zeker van te zijn dat de avond onvergetelijk werd, sloten de Backstreet Boys de show af met hun allergrootste hits. How cool is that?!

Enkele beelden van mijn #Musthaves en van de #Balmainationcampagne:

bal3bal2bal1bal8 bal6bal4bal7 bal9

Wat vind jij van deze collectie?
Ben jij ergens gek op?
Let me know!

IMG_8468

3 thoughts on “BALMAIN ft. H&M

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s